Hoe een binnenspeeltuin bedienen?
Postdatum:2021-05-25 10:27:26 Bezoek:172

Binnenspeeltuin is een veel voorkomende kinderspeeltuin in veel steden. Bij het exploiteren van de binnenspeeltuin zullen investeerders zich grote zorgen maken over de mening van de ouders van de kinderen over de binnenspeeltuin, zoals decoratiekleuren, milieu en veiligheidskwesties voor kinderfaciliteiten. Waarom geef je om de mening van ouders? Vooral omdat ouders de beslissers van consumptie zijn, moet het te bouwen en te exploiteren Naughty Castle Children's Park niet alleen geliefd zijn bij kinderen, maar ook voldoen aan de behoeften van ouders. Stoute kasteelexploitanten kunnen ouders integreren in de binnenspeeltuin en genieten van ouder-kindtijd met hun kinderen.

202106021407242291

Probeer een ruimte in te richten voor ouder-kindactiviteiten in de binnenspeeltuin

Veel ouders zijn druk met hun werk en vergezellen hun kinderen zelden, of rusten thuis uit en hun kinderen spelen zelden tegelijkertijd spelletjes met hun ouders. Daarom voegt de binnenspeeltuin zo'n gebied toe, wat de participatie van ouders kan vergroten. Dit is de interactie tussen ouders en hun kinderen. Om vaste klanten te behouden, is het erg handig om zo'n ouder-kind ruimte te hebben voor de langdurige exploitatie van de binnenspeeltuin.

Door de warme inrichting van de rustruimte kan de consumptietijd van ouders worden verbeterd

Veel investeerders in binnenspeeltuinen zijn van mening dat een paar krukken of stoelen in de rustruimte voldoende zijn tijdens de exploitatie van de binnenspeeltuin, en het belangrijkste is de kinderspeelruimte. Dit idee is helemaal verkeerd. De macht van kinderspellen is nog steeds in handen van hun ouders. Als de rustruimte van de binnenspeeltuin saai is en de apparatuur verouderd is, kunnen de ouders van de kinderen daar niet blijven. Als de lounge van de binnenspeeltuin goed is ingericht, met een comfortabele rustomgeving, gratis hete thee en boeken om de tijd te doden, kunnen ouders denken dat de tijd niet zo lang is en dat ze een lange tijd kunnen blijven zonder het te beseffen. Dit gebied kan ook een verscheidenheid aan winstgevende projecten opleveren, wat ook een bedrijfsmodel is.

202106021408116824

Organiseer enkele activiteiten tijdens vakanties om de plakkerigheid bij ouders te vergroten

Ouders begeleiden hun kinderen tijdens de vakantie. Als je meewerkt aan sommige activiteiten om de ouders en kinderen interessanter te maken, vergroot dat ook het vertrouwen van ouders en de mond-tot-mondreclame onder ouders. Volwassenen willen immers ook het gezelschap van vrienden.