Hoeveel kost het om een ​​trampolinepark te exploiteren?
Postdatum:2021-05-25 10:34:10 Bezoek:119

Het indoor trampolinepark is een amusementsproject voor jongeren. Hier kunnen ze niet alleen nieuwe vrienden maken, maar ook goed oefenen. Veel beleggers zijn optimistisch over deze markt. Dus, in hoeveel geld moet het trampolinepark investeren? Als je wilt investeren, moet je duidelijk investeren in de kosten van het trampolinepark.

1. Arbeidsinvesteringskosten trampolinepark. Hoeveel kost het om te investeren in een indoor trampolinepark? De zogenaamde software is de basis van hardware. Trampolineparken moeten niet alleen gerelateerde trampoline-uitrusting bestellen, maar moeten ook worden uitgerust met werknemers en hen trainen om te werken voordat ze kunnen werken. Dit deel van de kosten kan naar verwachting niet worden geretourneerd. Als u 20 werknemers in uw arena heeft, zullen hun opleidingskosten tienduizenden dollars bedragen.

202107021448084099

2. Investering in apparatuur voor trampolineparken. Bij investeringen in trampolineparken zijn investeringen in amusementsapparatuur erg duur, goed voor ongeveer 40% van de totale investering. Aangezien de productietijd van de meeste apparatuur meer dan 40 dagen is, is het noodzakelijk om vooraf een bestelling bij de fabrikant te plaatsen alvorens te investeren. Bovendien zullen er hiaten zijn in de uiteindelijke aankoopprijs per eenheid van verschillende fabrikanten, dus we moeten leveranciers flexibel kiezen, vooral om te zien of de andere partij kwaliteit en kwantiteit kan garanderen, en of ze volledige contracten en after-sales verplichtingen kunnen bieden .

3. Tarieven voor trampolineparken. Naast het betalen van de borg voor de locatie, moet je ook drie maanden tot zes maanden huur voor de locatie betalen. Deze kosten vormen een groot deel van de investering naast de investering in apparatuur. De kosten voor het huren van een indoor trampolinepark verschillen van stad tot stad. Dit is natuurlijk allemaal flexibel. Je moet met de verhuurder praten. Als het gehuurde gebied groot genoeg is, zal er een sterke onderhandelingsmacht zijn.

202107021448427536

4. Ten vierde de decoratiekosten van het trampolinepark. De locatie moet eenvoudig zijn ingericht en de kosten kunnen goedkoop of duur zijn. Als het indoor trampolinepark in de buitenwijken ligt, zijn er geen geluidsisolatie- en geluidsreducerende maatregelen nodig.

5. Overige kosten voor investeringen in trampolinepark. Inclusief commerciële verzekeringen, diverse kosten voor belastingen en marketingkosten. Deze vergoeding is moeilijk te gebruiken voor nauwkeurige statistieken.

6. Werkkapitaal trampolinepark. Elke commerciële organisatie moet voor de opening wat extra werkkapitaal voorbereiden en ervoor zorgen dat ze de locatie ten minste drie maanden in stand kan houden. Hoe meer geld er voorhanden is, hoe sterker de levensvatbaarheid van de locatie.

202107021449041442

Bovenstaande punten verduidelijken slechts de berekeningswijze en investeringsrichting. Hoeveel geld kan worden uitgegeven, hangt af van de specifieke activiteiten van de belegger in het beleggingsproces. Probeer indien mogelijk geen oude apparatuur te kopen. De nieuwe indoor trampolineparkuitrusting is aantrekkelijker voor toeristen en de veiligheidsfactor zal hoger zijn.