Hoe de lay-out van kinderspeeltuinen en trampoline-speeltuinen te plannen?
Postdatum:2021-05-25 11:00:27 Bezoek:111

Kinderparken en trampolineparken zijn gemakkelijk om meer entertainmentprojecten te dekken en meer toeristen aan te trekken. Na het voorjaar worden ze echter vaak duurder. Voor nieuwsinvesteerders is het evenement iets om vast te houden. Daarom kunnen de locaties voor sommige toeristen te klein zijn. In feite is een groot aantal inkomsten uit platformopbrengsten voornamelijk te danken aan de schaal, de methode en het prototype van de site-activiteiten van de parkexploitanten en de beslissende rol, hoe moeten we dan een kleine kinderspeeltuin en trampolinepark inrichten?

We spelen volop in op de voordelen van kinderspeelgoed en trampolines. Hoewel sommige klein zijn, hebben ze grote voordelen. Ze kunnen genieten van het gebrek aan driedimensionale ruimte. Voor kinderen zoals kleine binnen spelende kinderen of trampolines kunnen ze volledig in het vroege ontwerp worden ontworpen. Gezien de voordelen van verdiepingshoogte, is het mogelijk om functieprojecten voor amusementsapparatuur te ontwerpen met een structuur met twee verdiepingen of meerdere lagen. Een dergelijke plannings- en ontwerplay-out kan de hoogte van deze hoogte in een beperkte planruimte vergroten. Bovendien zal de laagstructuur spannender zijn en zal Beauty, een nieuwe ervaring voor consumenten, kinderen inspireren om avonturen te ontdekken en te ontdekken.

Kinderspeelgoed amusement apparatuur en trampoline bundelfunctie. Redelijk speelgoed voor kinderen en trampolinespeelgoed moeten hun eigen individuele positionering hebben. De doelgroep van het object is het filtergebied voor het zicht van kinderen of kennis van inactieve mensen, en heeft vaste en zeer interactieve amusementsapparatuur. Bij het kiezen van een klein apparaat moet je echter rekening houden met de fysieke en mentale emoties van de speler. Kinderen geven de voorkeur aan klein speelgoed en baby's geven de voorkeur aan klein speelgoed en levendige interactieve projectiespellen, en baby's geven de voorkeur aan sport en hebben weinig sportamusement.


En een verscheidenheid aan apparatuur kan wetenschappelijk en rationeel worden gecombineerd om meer spelers in staat te stellen deel te nemen aan interactieve games. Bijvoorbeeld de combinatie van oceaanballen en regenboog touwnetten of ondeugende kasteeluitrusting op de top, in het zwembad om de veiligheid van kinderen te waarborgen, het paradijs te vergroten, kinderen. Ze zijn erg actief en komen graag samen. De combinatie van verschillende apparatuur vergroot de ruimtecapaciteit van het park en de omgeving, en kan ook een betere tijd voor onze geboorte creëren en de interesse en communicatieve vaardigheden van kinderen stimuleren.

Bovendien is het bij het ontwerpen en plannen van de lay-out van het kleine park noodzakelijk om rekening te houden met de bouwruimte van amusementsproducten, de update en upgrade van parkapparatuur te vermijden en wetenschappelijke voetgangers te behouden om het optreden van veiligheidsongevallen effectief te verminderen, de veiligheid van kinderen en plezier beleven in een comfortabele omgeving.