EN
Over ons

Wenzhou Tongle amusement apparatuur, het creëren van geluk, waar en wanneer dan ook, kinderdromen zijn de drijvende kracht van ons bedrijf; waar kinderen zijn, dromen van plezier. Tongle Amusement Co., Ltd. zal het natuurlijke en verfijnde karakter gebruiken om de charme te tonen en het merk te creëren. Leid de nieuwe trend van de onderwijsapparatuurindustrie en dien de nieuwe richting van de Chinese onderwijsontwikkeling.

Wenzhou Tongle Amusement Equipment Co., Ltd. werd opgericht in 2012. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, productie en verkoop van indoor speeltuinen, indoor trampolines, outdoor speeltuinen, spring rider en outdoor fitnessapparatuur. De producten zijn geslaagd voor de inspectie van het National Quality Supervision and Inspection Center en hebben ISO14001, ISO18000, ISO9001, GS-certificaat en andere certificaten. Producten worden geëxporteerd naar meer dan 80 landen, waaronder de Verenigde Staten, India, Pakistan, Vietnam en Canada.

Met "kwaliteit" en "veiligheid" als kern, zullen we betere entertainmentproducten en -diensten voor klanten creëren.

In het inkoopproces gebruiken we technische kunststoffen, coatings, latex, enz., Allemaal niet-giftige en niet-vervuilende grondstoffen van voedingskwaliteit!

Vanaf het begin van het productontwerp loopt ons veiligheidsconcept door het hele werkproces!

In het productieproces in strikte overeenstemming met de productienormen, wordt de kwaliteit van de producten nooit genegeerd.

Concurrerende besparingen

Concurrerende besparingen

Intern ontwerpteam

Intern ontwerpteam

Pro Lnstallatie

Pro Lnstallatie

Hulp bij financiering krijgen

Hulp bij financiering krijgen

Werkplaats
Video

Navigatie

Over ons

Producten

Neem contact op met Tongle

Tel

+ 86 13758280449

E-mail

[e-mail beveiligd]

Powerde door INJNET
Volg ons
Copyright © 2021 Wenzhou Tongle Amusement Equipment Co., Ltd. Privacy policy | Algemene voorwaarden
home
Producten
E-mail
Contact